top of page
At skrive på en skrivemaskine

Referater

Bestyrelsesmøde d. 26.8.2021

Opdateret: 14. nov. 2021


1. Deltager: Lene, Gitte, Lotte, Ewa, Dalila, Marianne, Camilla

Fraværende: Charlotte & Nathalie

2. Konstituering Daniel Dreyer har valgt at trække sig. Ewa Sofia Mikkelsen tiltræder hans post som næstformand. Camilla Sølvsten tiltræder som brugerråds repræsentant. 1. suppleant Lotte Jaenicke tiltræder hans bestyrelsespost og Camillas sekretærpost.

3. Ridecenteret (Charlotte) Charlotte er fraværende grundet ferie

4. Formalia

a. Dato: 26. august 2021 kl 18

b. Referent

5. Siden sidst

a. Status på ny udendørs ridebane Måtterne er forsinket grundet Covid 19 tidshorisont uvidst

b. Status på madvogn og dommertårne Dommertårne er monteret og delvist malet. Madvogn er udskudt til næste udendørs sæson.

c. Daniels udtrædelse fra bestyrelsen, hvem overtager hans poster. Daniel Dreyer har valgt at trække sig, se konstituering for uddelegering af poster.

6. Stævneudvalget (Lotte) Vi har dressur (D) stævne kommende weekend. Der er nye ansigter i stævneudvalget Nye hjælper tiltag som forløb optimalt. Vi har kommende stævner i september, oktober og november.

7. Festudvalget (Gitte & Marianne) Festudvalget planlægger et nyt møde.

8. Juniormedlemmer (Nathalie og Dalila) Der ankommer en ny pony i stald 4.

9. Brugerrådet Brugerrådet er ikke repræsenteret da Daniel er fratrådt-

10. Regnskab Vi har set regnskabet og klubbens økonomi er fortsat fornuftig trods udfordringer i forbindelse med Covid 19.

11. Indendørs sæson Der debatteres ridehusplaner. Besstyerlsen ønsker at udstede et nyt Ridehus reglement.

12. Mails Vi er inviteret til Awards, uddeling af billetter debatteres. Louises elever har anmodet om mere ”blok” tid til Louise. Bestyrelsen planlægger at invitere Louise og Anja til næste bestyrelsesmøde hvor der er fællesskab findes en løsning for blokerede dage.

Stefan RH (som er mentaltræner) tilbyder at komme ud og afholde en kursus mod reklame på ARK hjemmeside. Dette bakker bestyrelsen op om.

13. Andet Der er forespurgt fra et medlem om der kan monteres en ekstra stang til tørring af klokker i vaskerirummer. Der henvises til at sende ridecenteret en mail.

14. Næste møde

a. Dato og tid 30/9 kl. 18.00

b. Punkter Rullende dagsorden

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page