Maya.jpg

Albertslund Rideklub

Ridesport, klubånd & socialt samvær når det er bedst

Albertslund rideklub er en selvstændig rideklub under Dansk Rideforbund. Rideklubben har til huse på Albertslund Ridecenter, der drives af Albertslund

kommune. Rideklubben har eksisteret siden 1979 og på Albertslund Ridecenter har klubben de optimale betingelser for stævneafvikling, da vi råder over stor udendørs springbane, dressurbaner og to ridehuse på 20×60 med fiberbund. Derudover er der stor fokus på trivsel og klubben ønsker, at skabe plads til alle.

Leder du efter opstaldning, så læs mere om vores skønne ridecenter HER

Læs mere
 

Nyheder & Information

Herunder kommer alle nyheder og vigtige informationer

Vestegnsmesterskaber i spring

12.06.2022

Søndag d. 12/06 2022 lagde Hvidovre-Avedøre Rideklub baner til dette års Vestegnsmesterskaber i Spring. Albertslunds dygtige ryttere "nappede" både 1. og 2. pladsen for hold. ARK kan altid kendes på et stærkt heppekor, og dette stævne var ingen undtagelse. Tilskuerpladsen på HVR var flot flankeret af stolte ARK'ere i form af trænere, familiemedlemmer og hesteejere. Det vindende hold (med de røde rosetter) bestod af flg ekvipager (set fra venstre):  Johanne T Mundt på Langley, Alma Koch Lorentzen på Maoam, Amalie Sofie Hansen på Pralido og Gitte Jaenicke på Haugegårds Satisfied. Holdet der fik en flot 2. plads (med de blå rosetter) bestod af flg ekvipager (set fra venstre): Ewa Sofia Mikkelsen på Rasmus, Laura Antofte på Karon, Sara Elbek på Party Time og Maya Christine Jensen på Denver Du Vaneriau. Fra hele klubben skal der lyde et kæmpe stort TILLYKKE til en del af Albertslund Rideklubs dygtige ryttere, der repræsenterede klubben på smukkeste vis.

BeFunky-collage.png
 

Kommende begivenheder

 • 2. Sommer dressur stævne (D)
  lør. 20. aug.
  Albertslund
  20. aug. 13.00 – 21. aug. 17.00
  Albertslund, Gamle Landevej 24, 2620 Albertslund, Danmark
  Vi afholder vores andet sommer dressur stævne i 2022. Sæt kryds i kalenderen!